ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Benvingut/da

En aquest espai tinc la intenció de reflexionar, periòdicament, sobre algunes de les qüestions que estan relacionades tant amb els meus interessos com amb les meves responsabilitats públiques. De la mateixa manera podreu consultar algunes informacions relacionades directament amb aquestes mateixes responsabilitats.

A través d’aquesta eina no només tinc la intenció d’apropar-vos les meves inquietuds sinó que, a través d’un diàleg en positiu, podrem intercanviar idees, valorar aquelles situacions que ens afecten a tots i compartir opinions. Sigueu benvinguts a un espai que, en definitiva, també té la pretensió de ser vostre.
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Informació (21) · Esports (9) · Imatges (2) · Gossos (1) · Discurs (3) · Residus (3) · Medi Ambient (5) · Parlament de Catalunya (8) · Sobirania (2) · Consell Comarcal (2) · Política (3) · Opinió (19) · Vídeos (2) ·  (1) · Convivència (8)