ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Jaume Domingo serà diputat al Parlament de Catalunya

Domingo es convertirà en el quart diputat al Parlament de Catalunya que ha tingut el Baix Penedès


El regidor vendrellenc Jaume Domingo serà Diputat al Parlament de Catalunya. D’aquesta manera es convertirà en el quart Diputat en tota la història de la democràcia, del Baix Penedès.

Fins ara han estat diputat de la comarca Joan Descals, Josep Maldonado i Martí Carnicer. Jaume Domingo ha manifestat sentir-se amb una gran responsabilitat “ser diputat després de persones con Joan Descals, Josep Maldonado i Martí Carnicer, és una gran responsabilitat. Són persones a les que admiro i m’han vist créixer en la política. Desitjo, de tot cor, estar a la seva alçada i treballaré perquè sigui així”.

Feia molt de temps que el Baix Penedès no tenia un diputat en actiu i per aquest motiu Domingo creu que tenir un Diputat al Baix Penedès és un reconeixement per a la comarca, “ja que el Baix Penedès és una comarca amb quasi bé 100.000 habitants, i cal que es visualitzi molt més”.

La intenció de Domingo és treballar per tot el territori, però especialment per a la comarca. Per aquest motiu ha manifestat que “el primer que faré serà posar-me a disposició de tots els ajuntaments i el Consell Comarcal, per treballar plegats en la solució dels temes pendents i ajudar a impulsar la seva solució”.

El regidor convergent també té intenció d’obrir una oficina parlamentària a la comarca per tal de que les entitats i la ciutadania en general puguin posar-se en contacte amb ell.

D’altra banda la intenció de Domingo és acabar la legislatura a l’ajuntament, però no descarta “si el partit ho creu oportú, continuar al consistori vendrellenc la propera legislatura”.

Jaume Domingo probablement prendrà possesió del càrrec el proper dimecres dia 19, en la sessió plenaria prevista al Parlament.El futbol més solidari, al Vendrell

El municipi acollirà la campanya "Una joguina=un somriure" a favor de Creu Roja i Cáritas organitzada per la UE Tancat amb...

Aquest dimarts 21 de desembre es presentava la campanya solidària...
Continua llegint


Acabades les obres de la xarxa d’abastament d’aigua al carrer Tardor de Coma-ruga

aigües de tomoví, empresa mixta municipal que gestiona el servei...
Continua llegint
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Opinió (19) ·  (1) · Medi Ambient (5) · Residus (3) · Parlament de Catalunya (8) · Informació (21) · Sobirania (2) · Consell Comarcal (2) · Gossos (1) · Convivència (8) · Política (3) · Discurs (3) · Vídeos (2) · Esports (9) · Imatges (2)