ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

CIU facilita al Consell Comarcal un gran pacte per millorar la recollida de residus a la comarca

Malgrat aquest gran acord, els ajuntaments governats per ERC, grup que forma part del govern de Jordi Sánchez (PSC), no formaran part de l'empresa comarcal de gestió de residus


En el passat ple del Consell Comarcal, CIU, va facilitar un gran acord per millorar la gestió de residus al Baix Penedès. Jaume Domingo, portaveu de la federació al Consell, va destacar que “feia més de tres anys que insistíem al govern comarcal i al seu president de la necessitat d’aquest gran acord i per qüestions partidistes dins el sí del propi govern tripartit, l’acord no arriba fins ara”.

Per Domingo, aquest acord permetrà una millor gestió dels residus al Baix Penedès i una economia de costos que beneficiarà a tota la ciutadania de la comarca.

Per CIU, però, és una llàstima que els ajuntaments governats per ERC a la comarca no es sumin a aquest gran projecte. Per Domingo, aquesta actitud d’ERC “no és lògica, ja que formen part del govern comarcal i en la realitat es desentenen d’un tema tan important”.

Segons el portaveu de CIU, aquesta és una prova més de que el govern tripartit del Consell Comarcal està fonamentat en interessos partidistes i no en un programa de govern. Cal recordar que l’actual tripartit del Consell Comarcal va desbancar CIU del govern, tot i ser la força guanyadora a les eleccions.

Per la federació aquest gran acord, del qual CIU, n’ha estat la part essencial, és la única iniciativa presa pel govern comarcal, tot i no partir del propi govern.

Jaume Domingo ha manifestat que CIU, “ja varem anunciar que faríem una oposició constructiva i aquesta n’és la prova. El que sí que ha quedat clar és que el tripartit tampoc ha funcionat a la comarca i que cal que al Consell Comarcal hi hagi un govern capaç d’afrontar els gran reptes que tenim al davant. Fins ara hi ha hagut manca d’entesa en el propi govern comarcal i submissió absoluta al govern tripartit de la Generalitat, cosa que ha fet que la comarca s’hagi quedat estancada”.


Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Medi Ambient (5) · Política (3) · Gossos (1) · Sobirania (2) · Imatges (2) · Consell Comarcal (2) ·  (1) · Discurs (3) · Esports (9) · Informació (21) · Convivència (8) · Parlament de Catalunya (8) · Opinió (19) · Vídeos (2) · Residus (3)