ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

JAUME DOMINGO: “AQUESTES ELECCIONS HAN DE FER POSSIBLE QUE EL VENDRELL I EL BAIX PENEDÈS TINGUIN VEU PRÒPIA EN EL CAMÍ CAP EL DRET A DECIDIR”

El candidat de CIU al Baix Penedès ha presentat els eixos de campanya de la federació a la comarca.


El candidat de CiU al Baix Penedès, Jaume Domingo, ha avançat que la campanya que durà a terme la federació al Vendrell i a la comarca tindrà quatre eixos molt clars: aclarir dubtes i pors, assegurar una àmplia majoria social al voltant del projecte de país, radicalitat democràtica i respecte a tothom i un to absolutament positiu. En aquest sentit, Domingo ha manifestat que “la por i els dubtes no poden guanyar a l’esperança de fer un país millor, un país més just socialment, més solidari. Un país de qualitat per a totes les futures generacions de catalans que vindran darrera nostre”.
El candidat convergent afronta aquesta campanya electoral amb una gran voluntat de sumar en positiu. Per Domingo “A Catalunya i al Baix Penedès, ara per ara, l’única força política que pot arribar a més gent es CIU. Som els que podem aglutinar més gent, els que podem sumar més, sense caure amb radicalismes. Aquestes eleccions han de fer possible que el Vendrell i el Baix Penedès tinguin veu pròpia en el camí cap el dret a decidir de Catalunya”.
Jaume Domingo també ha explicat que la comarca del Baix Penedès, per la seva importància demogràfica i per la seva composició social, ha de participar d’una forma clara en el nou procés de país que es durà a terme la propera legislatura. “La gent del Baix Penedès ha sabut treballar i viure la convivència, des de fa molts anys, amb una força positiva, i ara cal que ajudem a fer el mateix a Catalunya, si volem sumar grans majories per guanyar en qualitat de vida”.
Pel candidat vendrellenc, en una comarca tan castigada per l’atur “el nou procés que vol emprendre Catalunya, ens ha de generar esperança i il·lusió. Tot aquest nou camí no té cap sentit si no és per millorar socialment i econòmicament”.
Domingo ha qualificat el lideratge del President Mas d’excepcional, “està conduint tot aquest procés amb rigor, seriositat, serenitat i respecte i això és garantia d’èxit, si la ciutadania li dona un gran suport”.JAUME DOMINGO CANDIDAT A REPRESENTAR EL BAIX PENEDÈS AL PARLAMENT DE CATALUNYA

El Diputat i regidor de l'Ajuntament del Vendrell repeteix com a candidat pel Baix Penedès en representació de Convergència i...

Marifé Merchán, Cap Comarcal de CDC va presentar els candidats...
Continua llegint


Intervenció al programa "Per què?"

Programa d'entrevistes de Televisió El Vendrell

A continuació podeu veure el vídeo del programa "Per...
Continua llegint
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Gossos (1) · Residus (3) · Sobirania (2) · Consell Comarcal (2) · Discurs (3) · Informació (21) · Convivència (8) · Política (3) · Opinió (19) · Medi Ambient (5) ·  (1) · Imatges (2) · Parlament de Catalunya (8) · Esports (9) · Vídeos (2)