ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Jaume Domingo: “el Logis Penedès ha de ser una oportunitat per a l’economia de la comarca, però s’ha de fer amb el consens de tots”

Nota de premsa del grup parlamentari de Convergència i Unió


El diputat vendrellenc va defensar la postura del govern de la Generalitat en la Comissió de Territori i Sostenibilitat

“El territori penedesenc ja ha pagat amb escreix la seva quota de solidaritat amb el país, al convertir-se en un territori molt fragmentat a causa dels diferents eixos de comunicació desenvolupats. La creació del Logis Penedès ha de ser una oportunitat per a l’economia penedesenca, que està sent molt castigada amb la situació econòmica actual, situant-se com una de les comarques amb les xifres d’atur més elevades de Catalunya”.

Així de contundent va ser el diputat penedesenc Jaume Domingo, encarregat d’intervenir per part del govern en la Comissió de Territori i Sostenibilitat que va debatre la proposta d’una resolució per convocar un procés de consulta i participació ciutadana sobre la conveniència de construir el centre logístic del Penedès.

A més, Domingo va deixar clar que “aquest projecte, que requereix una implantació a llarg termini, s’ha de fer amb el consens de tothom: grups polítics i administracions locals. Però sobretot escoltant al territori”.

En aquest sentit, el diputat va fer referència a que l’actual equip de govern, a diferència de l’anterior, ha avançat en les negociacions amb el territori, i s’ha reunit, per exemple, amb l’ajuntament de Banyeres i amb empresaris de la zona per explicar el Pla Director de la creació del Logis. “Per continuar endavant amb aquest projecte, volem consensuar l’interès del sector públic i el civil”, ha explicat Domingo.El Camp de Tarragona rebrà més inversions de l’ACA per compensar els tributs de l’aigua

Nota de premsa del grup parlamentari de Convergència i Unió

El Parlament aprova l’equiparació dels tributs de...
Continua llegint


Visita al MNAC

La Comissió de Cultura i Llengua del Parlament de Catalunya durant la visita al MNAC

El passat 7 de març la Comissió de Cultura i Llengua del...
Continua llegint
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Gossos (1) · Convivència (8) · Consell Comarcal (2) · Opinió (19) · Discurs (3) · Política (3) ·  (1) · Sobirania (2) · Parlament de Catalunya (8) · Imatges (2) · Vídeos (2) · Informació (21) · Esports (9) · Residus (3) · Medi Ambient (5)