ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Intervencions a la Comissió d'Igualtat de les Persones

Aquí podeu seguir les meves intervencions a la sessió ordinària de la Comissió d'Igualtat de les Persones celebrada el 29 de febrer.

A continuació podeu consultar els vídeos de Canal Parlament amb les meves intervencions a la Comissió d'Igualtat de les Persones del Parlament de Catalunya.

Sol·licitud de sessió informativa de la Comissió d'Igualtat de les Persones amb el conseller de Benestar Social i Família sobre les polítiques del seu departament en matèria de violència masclista. Posició del grup.
Compareixença d'Ignacio Buqueras y Bach, president de la Comissió Nacional per a la Racionalització dels Horaris Espanyols, per a informar sobre els objectius i les propostes de l'entitat. Intervenció.
Podeu seguir tota la comissió aquí.


Intervencions a la Comissió d'Igualtat de les Persones

Aquí podeu seguir les meves intervencions a la sessió ordinària de la Comissió d'Igualtat de les Persones celebrada el 23 de novembre de 2011.

A continuació teniu els vídeos de Canal Parlament amb les meves...
Continua llegint


Més de 400 participants al cros escolar del Vendrell

Tot i la varietat d'activitats de diumenge, es va mantenir la mitjana de corredors de la temporada

El Consell Esportiu del Baix Penedès, amb la...
Continua llegint
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Informació (21) ·  (1) · Residus (3) · Vídeos (2) · Medi Ambient (5) · Parlament de Catalunya (8) · Opinió (19) · Sobirania (2) · Consell Comarcal (2) · Política (3) · Discurs (3) · Imatges (2) · Convivència (8) · Gossos (1) · Esports (9)