ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

El compromís de la convivència al Vendrell


 Com a regidor de Convivència i civisme tinc el compromís, des de la legislatura passada, de treballar per tal que el Vendrell sigui un model de Convivència, de Civisme, i de cohesió social.

Des de la regidoria de Convivència volem que, a l’Ajuntament i a la societat vendrellenca, s’obri un debat seré i tranquil sobre la immigració. Un debat que, partint de dades objectives, situï aquesta problemàtica en la seva dimensió real, per poder actuar, en conseqüència, amb mesures i actuacions proporcionades i efectives.

No podem amagar que una part important de la nostra societat creu que el tema de la immigració no està ben resolt i té la percepció que les coses no van bé. Aquesta situació, que es dona cada cop a més municipis de Catalunya, i el nostre no és una excepció, comporta un debat creixent al carrer, i cal que d’una vegada per totes, s’afronti aquesta problemàtica des de les administracions públiques.
El grup municipal de CIU tenim clar que és l’hora d’actuar de forma decidida i clara. Volem fer del Vendrell un municipi de convivència. És per aquest motiu que des de CIU, ens comprometem públicament a impulsar un debat seré. Debat que ha de partir del treball dels tècnics, dels professionals experts i de la feina de recerca ben feta. Volem donar solucions més amplies, més potents, més profundes per fer front al repte de la convivència.

El govern del Vendrell, i la regidoria de Convivència, ha d’aplicar polítiques realistes i realitzables, on tothom s´hi trobi còmode i convençut que hem trobat el millor camí per a afrontar el repte de la immigració, de la convivència i del benestar social.

Aquest camí ja el vàrem iniciar la legislatura passada i el volem continuar. Des de la regidoria de Convivència i Civisme vàrem impulsar el pacte i el pla per la Convivència i el Civisme. Vàrem crear el Consell Municipal per la Convivència, com a organisme de participació de la societat vendrellenca. També vàrem aprovar l’Ordenança de Convivència. Ho vàrem fer amb el consens de les mateixes forces polítiques que avui formen el govern vendrellenc.
Seguirem per aquesta línea. Pensem que és la bona. Volem escoltar amb sensibilitat totes i cadascuna de les preocupacions ciutadanes: les de les majories i les dels grups més reduïts.

Ens comprometem a tractar el tema de la convivència i de la immigració amb responsabilitat, de manera seriosa i rigorosa. La nostra actuació en aquest àmbit tindrà com a eixos principals la transparència i el diàleg permanent amb tota, repeteixo, tota, la societat vendrellenca.

Aquest és el nostre gran compromís, afrontar de cara la problemàtica de la convivència i la immigració al Vendrell. Cal fer-ho, entre tots, si volem garantir un futur esperançador pel Vendrell.


Lliurament dels premis del Concurs de Dibuix Infantil d’aigües de tomoví

Set alumnes del Vendrell, una guanyadora i sis finalistes, reben de mans de l'alcalde els premis a les seves creacions Aquest any, aigües de...

 Gemma Vigo Mitjans, de l’escola Àngels Garriga, ha estat...
Continua llegint


Intervencions a la Comissió d'Afers Institucionals

Vídeos de les intervencions a la Comissió de Territori i Sostenibilitat celebrada el passat 8 de juny de 2011

La Comissió d'Afers Institucionals tractava sobre diferents...
Continua llegint
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

(1) · Sobirania (2) · Convivència (8) · Imatges (2) · Gossos (1) · Opinió (19) · Vídeos (2) · Discurs (3) · Medi Ambient (5) · Parlament de Catalunya (8) · Política (3) · Consell Comarcal (2) · Informació (21) · Residus (3) · Esports (9)