ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Es presenta “Ell no pensa... i tu?”, la campanya del Vendrell per a promoure el comportament cívic dels propietaris de gossos

El regidor de Convivència i Civisme, Jaume Domingo, ha incidit en que “avui dia, es tracta d’una de les problemàtiques més recurrents per a la ciutadania”


Sota el nom “Ell no pensa... i tu?” es presentava aquest dilluns 13 d’octubre a l’Ajuntament del Vendrell la nova campanya municipal destinada als propietaris de gossos de la població. La iniciativa consistirà en el repartiment de bosses per a la recollida d’excrements que els amos dels animals degudament censats, poden obtenir adreçant-se a l’Ajuntament. Aquests rebran a més, un fulletó en el que es recorda el que dicta l’Ordenança del Civisme i Convivència pel que fa a la presència de gossos a la via pública i les sancions que la infracció d’aquesta pot comportar. Aquestes es poden tipificar com a lleus, greus o molt greus, amb sancions de 750, 1.500 i 3.000 euros respectivament.

En aquest sentit, el regidor de Convivència i Civisme, Jaume Domingo, ha volgut destacar que “els excrements a la via pública suposen una greu problemàtica, sobretot als parcs infantils i a les zones no urbanitzades de la nostra vila”.

Domingo també ha volgut demanar la col·laboració ciutadana pel que fa a la coresponsabilitat en aquest sentit: “cal que la gent conscienciada i que ho fa bé, cridi l’atenció a aquells que no ho fan, als incívics”.

Comportaments incorrectes

Un dels principals aspectes sobre el que fa incidència la campanya és la prohibició existent d’abandonar les deposicions dels animals als espais públics. Aquestes han de ser obligatòriament recollides en bosses i dipositades als contenidors. En tot cas, “Ell no pensa... i tu?”, també apunta a d’altres comportaments prohibits com són permetre que els gossos beguin directament de les fonts; alimentar-los a la via pública; permetre’ls l’accés a instal·lacions i edificis públics o no netejar les miccions a les façanes dels edificis i del mobiliari urbà.
La ciutadania del Vendrell redueix al 2013 un 12% els residus generats al municipi

El regidor de Gestió de Residus, Jaume Domingo, ha afirmat que “entre tots farem possible un millora molt important de reciclatge i...

L’any 2013 els vendrellencs i vendrellenques aconseguien reduir en un...
Continua llegint


Discurs de l'aprovació de la moció a favor de la consulta del 9N

Aquí podeu llegir la meva intervenció durant l'aprovació de la moció amb la qual l'Ajuntament del Vendrell donava...

L’Any 1.207, es reuneix la primera assemblea de Pau i Treva,...
Continua llegint
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Informació (21) ·  (1) · Medi Ambient (5) · Parlament de Catalunya (8) · Discurs (3) · Esports (9) · Consell Comarcal (2) · Imatges (2) · Gossos (1) · Opinió (19) · Sobirania (2) · Convivència (8) · Vídeos (2) · Política (3) · Residus (3)