ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Final de legislatura

Text de la columna "Una finestra al Parlament" publicat en l'edició de la setmana del 2 al 8 de maig al Baix Penedès


 Estem acabant la legislatura de l’ajuntament del Vendrell, quan aquest escrit surti a la llum ja haurà començat la campanya electoral.
No vull parlar de la campanya, això ja ho farem tots plegats aquests 15 dies. Vull parlar dels companys i companyes regidors que ja no continuaran assistint a les sessions del ple.
Sovint els polítics som criticats, de vegades amb més o menys raó, i aquesta crítica sovint forma part de la nostra vida. Aquesta crítica, quan està exposada amb educació és fàcilment suportable. Quan està fonamentada en atacs personals qui la pateix més acostuma a ser la nostra família més propera.
La família dels que estem en política sovint paga un preu massa alt per la nostra decisió, voluntària, de participació municipal. El paga per les critiques, però també en la nostra vida privada com a família.
Que ningú vegi en les meves paraules una queixa, tots els que estem en aquest món és perquè ho hem triat voluntàriament i per tant “qui no vulgui pols, que no vagi a l’era”. Però el que explico és la nostra realitat.
Els regidors podrem dur a terme les nostres tasques millor o pitjor: de vegades ens equivoquem, de vegades discutim o no ens posem d’acord... tot això és cert. Però també és cert que tots els que triem formar part del consistori ho fem perquè ens estimem al Vendrell.
Estic plenament convençut de que TOTS els regidors que deixaran de fer-ho estimen la nostra Vila i volen el millor per ella.
Uns fa molts anys que els conec i d’altres no tant, jo vull agrair-los tots aquests anys de feina pel municipi, tots aquests anys de compartir decisions de treball, tots aquests anys de correcció política i d’amistat.
De veritat, moltes gracies, ha estat un honor ser al vostre costat, compartir el vostre compromís i sovint, molt sovint aprendre de vosaltres.Proposició de llei al Parlament de Catalunya

El grup parlamentari de CiU ha entrat al registre del Parlament de Catalunya la proposició de llei per a la creació de la vegueria del Penedès.

Aquí podreu consultar en el document adjunt la proposició de...
Continua llegint


El consell esportiu, formació esportiva i cultural

Dissabte 30 d’abril la piscina municipal del carrer Doctor Robert del...
Continua llegint
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Residus (3) · Política (3) · Convivència (8) · Medi Ambient (5) · Opinió (19) · Consell Comarcal (2) · Gossos (1) · Discurs (3) · Parlament de Catalunya (8) · Imatges (2) · Sobirania (2) · Esports (9) · Vídeos (2) ·  (1) · Informació (21)