ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Una nova manera de fer política

Text de la columna "Una finestra al Parlament" publicat en l'edició de la setmana de l'18 al 24 d'abril al Baix Penedès


Estem a punt d'encarar la recta final de les eleccions municipals, queden menys de quaranta dies per començar la campanya electoral.
Aquestes eleccions, totes les forces polítiques les hem d'afrontar amb una gran dosi de responsabilitat. Cap govern que surti de les eleccions ho tindrà fàcil per governar. La situació econòmica i social ho farà complicat.
En una campanya electoral tots plegats tenim tendència a magnificar les coses, tant a nivell de proposta com a nivell de crítica envers els nostres adversaris. Tots tendim a marcar o a fer més visible el que ens separa per damunt del que ens pertoca.
En aquestes eleccions qui faci promeses exagerades o per sobre de les possibilitats de la nostra societat no estarà dient la veritat. Qui digui que no caldrà introduir canvis als serveis públics, no està dient la veritat. Qui expressi que no cal canviar el model d’administració per tal d'introduir criteris d'eficiència, no està dient la veritat.
Venen temps d'ajustaments i a la ciutadania no se la pot enganyar. Cal parlar clar i s'ha de dir a la gent que no hi ha receptes màgiques.
El Vendrell no és una excepció, al igual que no ho són la resta de municipis de Catalunya. A la nostra Vila hem assolit un bon nivell de benestar i de serveis, ara toca fer-los funcionar bé, això no vol dir que alguna cosa tenim pendent, però la prioritat rau en gestionar millor el que tenim.
Que ningú s'enganyi, ni enganyi, caldrà molta experiència i compromís per assegurar el futur de la nostra Vila. Tots ho hem vist en altres administracions, com la Generalitat, els invents d'última hora no han estat la millor opció pel país i ara tampoc ho són pels nostres ajuntaments.
UNA TRENTENA D’ESPORTISTES A LA FASE COMARCAL DE PATINATGE

Les instal·lacions del Complex Esportiu Club de Tennis Vendrell van acollir diumenge passat la Fase Comarcal de Patinatge

Les noves instal·lacions municipals del Complex Esportiu Club de...
Continua llegint


A 120.000 euros de dèficit per minut

Text de la columna "Una finestra al Parlament" publicat en l'edició de la setmana de l'11 al 17 d'abril al Baix Penedès

Aquesta setmana al Ple del Parlament la consellera d’Ensenyament i el...
Continua llegint
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Esports (9) · Gossos (1) · Vídeos (2) · Parlament de Catalunya (8) · Consell Comarcal (2) · Opinió (19) · Informació (21) · Medi Ambient (5) · Política (3) ·  (1) · Imatges (2) · Sobirania (2) · Residus (3) · Convivència (8) · Discurs (3)