ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

L’aigua, “El luxe més transparent”, protagonista de la IV edició del Concurs de Dibuix Infantil d’aigües de tomoví

El lema d'aquest any pretén conscienciar sobre el luxe que suposa gaudir d'un bé tan preuat i el treball que hi ha al darrera per portar-lo a totes les llars i tornar-lo al medi natural en òptimes condicions després del seu ús L' empresa mixta municipal celebra així la commemoració del Dia Mundial de l'Aigua


Aigües de tomoví, empresa mixta municipal que gestiona la xarxa d’abastament i sanejament del Vendrell, celebra per quart any consecutiu el Concurs de Dibuix Infantil que convoca amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març) i que està adreçat a tots els nens i nenes de 3r i 4rt de primària de les escoles del municipi.

El concurs és ja un referent cada any. “Cada any augmenta la participació”, declara el regidor de Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament del Vendrell i president d’aigües de tomoví, Jaume Domingo, “la qual cosa ens fa sentir molt orgullosos de l’evolució d’aquesta iniciativa. I el que és més important, ens permet portar el coneixement de l’aigua cada any a més nenes i nenes de la vila, la feina que fem, la importància de valorar aquest recurs, d’adoptar pràctiques respectuoses en el seu ús per garantir que generacions futures puguin gaudir de l’aigua en quantitat i qualitat”. Al 2010 hi van participar un total de 479 escolars de 3r i 4rt de primària de 6 escoles del municipi, un 47,5% més que al 2009.

L’aigua, el luxo més transparent. Dóna-li color!

Aquest any el lema “L’aigua, el luxe més transparent, Dóna-li color!” pretén cridar l’atenció sobre diferents aspectes, lligats tant amb el caràcter del propi recurs com a la seva gestió. Jaume Domingo explica que “l’aigua és un recurs natural valuós, en tant que és limitat i necessari per la vida. A més, la garantia d’aigua no és garantia de servei, és a dir, que darrera del simple gest d’obrir una aixeta i poder gaudir d’aigua en quantitat i amb qualitat, hi ha un procés molt complex i una feina que han de portar a terme professionals qualificats i coneixedors de cadascuna de les fases del cicle integral de l’aigua”.

“Ens agradaria que el missatge arribés des del més joves- a través dels seus dibuixos- fins al conjunt de la societat i valorin el luxe que representa disposar d’aigua a les seves llars”.


aigües de tomoví farà arribar a les escoles del Vendrell el material necessari per participar-hi, Els dibuixos s’hauran de presentar en el paper subministrat per aigües de tomoví. El termini de presentació és el comprès entre el 22 de març, data del Dia Mundial de l’Aigua, i el 8 d’abril de 2011.

Hi haurà un premi individual, una Nintendo Wii per al guanyador i cinc maletins de pintura per as finalistes. El nom dels guanyadors es donarà a conèixer a partir del dia 26 d’abrilInstants d'emoció i felicitat

Text de la columna "Una finestra al Parlament" publicat en l'edició de la setmana del 7 al 13 de març al Baix Penedès

 Avui dimecres, a l‘arribar al Parlament, com faig cada setmana,...
Continua llegint


La Catalunya que estimo

Text de la columna "Una finestra al Parlament" publicat en l'edició de la setmana del 28 de febrer al 6 de març al Baix Penedès

 La casualitat de vegades és agradable i ha volgut que els meus...
Continua llegint
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Consell Comarcal (2) · Imatges (2) · Sobirania (2) · Informació (21) · Convivència (8) · Parlament de Catalunya (8) · Opinió (19) · Residus (3) · Discurs (3) · Esports (9) · Política (3) · Medi Ambient (5) · Vídeos (2) · Gossos (1) ·  (1)