ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Intervencions a la Comissió d'Interior

Aquí podeu consultar les intervencions a la Comissió d'Interior (14/07/2011) i a la Comissió de Territori i Sostenibilitat (15/09/2011)


Aquí podeu seguir les meves intervencions durant el debat de la proposta de resolució sobre la destinació de la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès) a l'Agrupació de Defensa Forestal de l'Alt Penedès.

Proposta de resolució sobre la destinació de la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès) a l'Agrupació de Defensa Forestal de l'Alt Penedès. Posició del grup.


Comissió d'Interior 1 from Jaume Domingo on Vimeo.
Proposta de resolució sobre la destinació de la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès) a l'Agrupació de Defensa Forestal de l'Alt Penedès. Ordenació del debat.

Comissió d'Interior 2 from Jaume Domingo on Vimeo.
Podeu seguir el total del debat respecte a aquest punt AQUÍ i el conjunt de la comissió AQUÍ

<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Discurs (3) · Gossos (1) · Política (3) · Informació (21) · Imatges (2) · Consell Comarcal (2) · Sobirania (2) · Vídeos (2) ·  (1) · Esports (9) · Medi Ambient (5) · Residus (3) · Convivència (8) · Parlament de Catalunya (8) · Opinió (19)