ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Més de 400 participants al cros escolar del Vendrell

Tot i la varietat d'activitats de diumenge, es va mantenir la mitjana de corredors de la temporada


El Consell Esportiu del Baix Penedès, amb la col·laboració de les AMPES i escoles del Vendrell, va organitzar aquest passat diumenge la cinquena jornada del cros escolar comarcal. Els responsables de l’activitat valoren positivament la participació i funcionament que va tenir.

Una gran quantitat de voluntaris van col·laborar en el muntatge de la infraestructura i el desenvolupament de les curses. El Patronat Municipal d’Esports del Vendrell, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament del Vendrell també van col·laborar en l’organització de l’acte i el supermercat Coma-ruga 80, Eroski, el bar Caracas i Dipsa van patrocinar la jornada.

Malgrat el fred, la jornada va desenvolupar-se amb normalitat, i en acabar l’última cursa infantil, va ser el torn dels majors de 18 anys. Les classificacions de les diferents categories es poden consultar a la pàgina web del Consell Esportiu del Baix Penedès.

El president del Consell Esportiu del Baix Penedès, Jaume Domingo, el regidor d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, i els membres de la Junta del CEBP, Aurora Ventosa i Eladi Llop van entregar els premis als corredors que van pujar al pòdium.

Recordem que el proper 18 de març es celebrarà el Cros de Sant Jaume dels Domenys, que va ser anul•lat el primer diumenge de febrer per qüestions climatològiques.

<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Residus (3) · Sobirania (2) · Discurs (3) · Gossos (1) · Política (3) · Parlament de Catalunya (8) · Opinió (19) · Vídeos (2) · Imatges (2) · Informació (21) ·  (1) · Consell Comarcal (2) · Esports (9) · Convivència (8) · Medi Ambient (5)