ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

El Camp de Tarragona rebrà més inversions de l’ACA per compensar els tributs de l’aigua

Nota de premsa del grup parlamentari de Convergència i Unió


El Parlament aprova l’equiparació dels tributs de l’aigua amb els de la resta de Catalunya per no repercutir l’increment a les factures de l’aigua dels tarragonins

El diputat vendrellenc Jaume Domingo es mostra satisfet pel consens aconseguit amb la resta de grups parlamentaris


El Parlament de Catalunya ha aprovat una resolució per acabar amb el greuge comparatiu envers els ciutadans de les comarques del Camp de Tarragona respecte als de la resta de Catalunya en el pagament dels tributs de l’aigua. I és que, per una banda havien de pagar el cànon general i per l’altra, l’específic del Consorci d’Aigües de Tarragona, destinat a finançar el minitransvasament de l’Ebre.

El diputat baixpendesenc, Jaume Domingo, ha explicat que “a partir d’ara s’equipararan els tributs de l’aigua del Camp de Tarragona amb els de la resta de Catalunya, de manera que l’efecte que té aquest cànon de derivació sobre el ciutadà no carregui la seva factura”.
Per compensar aquesta situació, l’Agència Catalana de l’Aigua retornarà amb inversions l’increment del 2011 i el previst per al 2012, amb un import mínim de 3 milions d’euros per exercici.

La comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament ha aprovat la resolució per unanimitat. Per això, des del grup parlamentari de CiU, el diputat Jaume Domingo ha agraït el consens demostrat per la resta de grups parlamentaris i ha manifestat que “l’aigua és un bé necessari i qualsevol debat que giri entorn aquest tema el fa especialment sensible. Especialment si aquest debat té relació amb un greuge comparatiu que afecta la butxaca dels ciutadans del Camp de Tarragona. D’aquí l’interès del grup parlamentari de Convergència i Unió en treballar per aconseguir el consens entre tots els grups polítics pel que fa a la forma d’equiparar els tributs de l’aigua entre l’àrea del Camp de Tarragona i la resta del territori”.

<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Imatges (2) · Residus (3) · Gossos (1) · Discurs (3) · Política (3) · Opinió (19) · Sobirania (2) · Consell Comarcal (2) · Convivència (8) · Esports (9) · Parlament de Catalunya (8) · Informació (21) · Medi Ambient (5) · Vídeos (2) ·  (1)