ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

La integració passa pel coneixement de l’idioma

El diputat i regidor de Convivència i Civisme, Jaume Domingo, ha valorat els nous criteris que aplicarà la Generalitat alhora d'elaborar els informes d'estrangeria.


Domingo ha volgut remarcar la importància de l’aplicació d’aquests nous criteris que es tindran en compte per a l’elaboració dels informes d’estrangeria ja que “ una persona que no conegui l’idioma del lloc on viu, mai es podrà integrar en la societat”.

D’altra banda, pel que fa a les condicions de salubritat de l’habitatge, Domingo creu que “serà molt important pels Ajuntaments ja que fins ara, comprovar si vivien en pisos pastera era molt complicat”.

Segons Domingo, al sol·licitar l’informe d’estrangeria, “l’administració ha tenir les eines per saber si aquella persona compleix amb els seus deures com a ciutadà. La garantia dels drets passa pel compliment dels deures, i el coneixement de l’idioma del país és un deure de tots els ciutadans”.

La nova instrucció del departament de Benestar Social que s’ha fet arribar als Ajuntaments, estableix uns mateixos criteris que per primera vegada homogeneïtzen,els que fins ara s’aplicaven individualment als ajuntaments.

El regidor de convivència a apuntat que “si tots els ajuntaments actuem amb els mateixos criteris afavorirem la convivència i la cohesió social a la nostra societat, farem un pas endavant en aquest sentit”.

<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Convivència (8) · Esports (9) · Parlament de Catalunya (8) · Política (3) · Informació (21) ·  (1) · Vídeos (2) · Sobirania (2) · Imatges (2) · Medi Ambient (5) · Opinió (19) · Discurs (3) · Gossos (1) · Residus (3) · Consell Comarcal (2)