ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

L’Ajuntament del Vendrell i la ONG Humana signen un conveni per a la recollida de roba usada

Aquesta entitat destina els recursos a finançar programes educatius, d'inserció laboral i de desenvolupament comunitari, entre d'altres. A més, es faran tallers de formació a les escoles per conscienciar als petits de la importància del reciclatge i els seus valors.


El regidor de Convivència i Civisme, Jaume Domingo, i la Directora General d’Humana, Elisabeth Molnar, han signat un conveni de col·laboració per a la recollida selectiva de roba usada.

La signatura d’aquest conveni comporta la instal·lació de 10 contenidors de roba més, un total de 18 al municipi, ja que el Vendrell ja comptava amb 8 contenidors inicials.

Tal i com ha comentat la directora general de la Fundació, Elisabeth Molnar, els recursos que s’obtenen d’aquesta recollida van destinats al finançament de programes educatius i d’inserció laboral, projectes d’agricultura i desenvolupament rural, projectes de desenvolupament comunitari, projectes sanitaris i programes d’assistència.

A banda de la recollida de roba, Domingo ha destacat el valor afegit d’aquesta col•laboració amb la Fundació ja que “ es duran a terme tallers de formació a escoles de la vila, per tal de conscienciar als més petits de la importància del reciclatge i els seus valors”.

El regidor vendrellenc també ha explicat que Humana col·laborarà amb altres entitats que també treballen en aquest camp, com ara Caritas, de manera “que es pugui arribar al màxim de gent necessitada possible”.

Domingo va posar en valor la contribució de la població ja que “ en una comarca com la nostra, amb un alt índex d’atur, els números de reciclatge de roba que obtenim són molt positius i això demostra que valors com la solidaritat estan en alça a la nostra vila”.

Per últim, el regidor va voler fer una crida a la importància que té la conscienciació i sensibilització pel que fa al reciclatge, no només en termes mediambientals sinó també econòmics, ja que “ si no féssim la recollida selectiva, hauríem de portar aquesta roba a l’abocador i ens costaria molts més diners”.

<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Convivència (8) · Vídeos (2) · Imatges (2) · Opinió (19) · Política (3) · Sobirania (2) · Informació (21) · Medi Ambient (5) · Residus (3) · Discurs (3) · Parlament de Catalunya (8) · Consell Comarcal (2) · Esports (9) ·  (1) · Gossos (1)