ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Acabades les obres de la xarxa d’abastament d’aigua al carrer Tardor de Coma-rugaaigües de tomoví, empresa mixta municipal que gestiona el servei d’abastament i sanejament d’aigua del Vendrell, ja ha acabat les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable del carrer Tardor de Coma-ruga, situat al lateral de la N-340, abans d’arribar al pont d’entrada al barri marítim.

El regidor de Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament del Vendrell i president d’aigües de tomoví, Jaume Domingo, ha explicat que “amb aquestes obres el que es pretén és disposar d’una xarxa que garanteixi un correcte subministrament a la zona”. Domingo ha concretat que la xarxa d’abastament d’aigua potable del carrer Tardor tenia unes canonades molt antigues i en alguns trams malmeses, la qual cosa provocava dificultats per al correcte subministrament.

Concretament, s’ha renovat el tub de fibrociment de 60 mm per tub de polietilè de 160 mm, des del carrer Primavera fins el límit urbanitzat, on s’unirà amb la canonada provinent de la nova urbanització a realitzar. I és que aquesta actuació s’ha dut a terme aprofitant les obres d’urbanització del sector UA-37 Mas Roig, situat al final del mateix carrer, on aigües de tomoví també s’encarregarà de la instal·lació del servei d’abastament i sanejament d’aigua.
<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Discurs (3) · Política (3) · Vídeos (2) · Esports (9) · Imatges (2) · Consell Comarcal (2) ·  (1) · Gossos (1) · Medi Ambient (5) · Opinió (19) · Convivència (8) · Parlament de Catalunya (8) · Informació (21) · Sobirania (2) · Residus (3)