ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

JAUME DOMINGO CANDIDAT A REPRESENTAR EL BAIX PENEDÈS AL PARLAMENT DE CATALUNYA

El Diputat i regidor de l'Ajuntament del Vendrell repeteix com a candidat pel Baix Penedès en representació de Convergència i Unió.


Marifé Merchán, Cap Comarcal de CDC va presentar els candidats al Parlament de Catalunya pel Baix Penedès a les llistes de Convergència i Unió. Merchan va voler agrair la feina feta pel diputat vendrellenc durant aquesta legislatura i remarcar el pes específic que s’ha donat a la comarca ja que “hem passat del número 13 al 8, i això vol dir que la feina feta ha donat els seus fruits”.

A banda del número 8, encapçalat per Jaume Domingo, també es van presentar els altres candidats a la llista, en primer lloc, la regidora calafellenca, Sandra Suárez, que ocupa el número 15, i la gerent del Consell Comarcal i representant d’Unió. Marta Mercader.

Domingo va voler mostrar el seu agraïment a la gent del Baix Penedès per la confiança que li han dipositat i ressaltar la “situació històrica que està vivint el país, com a continuïtat del projecte que Convergència sempre ha defensat”.

El Diputat va afirmar que” som aquí després de molts anys de feina feta i de col•laboració innegable amb l’Estat Espanyol fins a dia d’avui, que ha decidit tancar totes les portes pel que fa a Catalunya i després del continu menysteniment per part del Govern de l’Estat”.

Domingo ha assegurat que “ CiU sempre ha estat el pal de paller del poble català i ara demanem a tots els ciutadans de Catalunya que expressin la seva voluntat, que decideixin que volen ser com a poble”.

Així, també ha volgut destacar el paper del President Mas i el seu lideratge, “amb un full de ruta clar i sense pensar en cap rèdit electoral sinó amb tots i cadascun dels catalans, actuant i sent, el President de tots”.

Domingo també ha volgut advertir que “ malgrat la política de la por que faran determinades formacions politiques, no caiguem al parany i decidim clarament què volem ser”.

<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Opinió (19) · Informació (21) · Vídeos (2) · Imatges (2) · Parlament de Catalunya (8) · Consell Comarcal (2) · Esports (9) · Residus (3) · Medi Ambient (5) · Sobirania (2) ·  (1) · Gossos (1) · Convivència (8) · Discurs (3) · Política (3)