ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

“AQUESTA NIT COMENCEM EL CAMÍ DE L’ESPERANÇA I LA IL·LUSIÓ I US DEMANO QUE HO FEM ARRIBAR A TOTHOM”

COMENÇA LA CAMPANYA


La Lira Vendrellenca va acollir a la nit a amics i companys del Vendrell i del Baix Penedès per donar el tret de sortida a la campanya electoral o, més ben dit, “el camí cap a l’esperança i la il·lusió”. Vam compartir una nit molt agradable, amb un original concurs de truites i amb la companyia de companys com en Joan Descals, en Josep Maldonado,en Jordi Jané i en Quim Nin, entre d’altres. Després, la tradicional enganxada del primer cartell
La recta final, doncs, ha començat. Al llarg d’aquets propers 15 dies cal que ho expliquem i que no caiguem en provocacions i enfrontaments que no porten enlloc. Nosaltres no dividim, nosaltres sumem. Nosaltres no fem créixer la por, nosaltres fem créixer la il·lusió.
En aquesta campanya hem d’explicar bé les nostres propostes i estar a l’alçada dels moments excepcionals que ens toca viure i liderar.
La gent de CiU sabem que junts podem plantejar-nos qualsevol objectiu, que junts podem ser un nou estat d’Europa. Som un poble, aquesta és la nostra grandesa, el nostre gran valor.
No estem dividits, com alguns volen fer creure. Com poden pensar que trencarem les nostres famílies?
Som i serem un sol poble. Només tots junts, haguem o no nascut aquí, continuarem el nostre viatge cap a la plenitud nacional.
Sortim al carrer i expliquem-ho a tothom, donem una gran majoria al President Mas i a CiU.

<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Política (3) · Convivència (8) · Sobirania (2) · Imatges (2) · Medi Ambient (5) · Gossos (1) · Informació (21) ·  (1) · Discurs (3) · Parlament de Catalunya (8) · Consell Comarcal (2) · Opinió (19) · Esports (9) · Vídeos (2) · Residus (3)