ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

JAUME DOMINGO ES COMPROMET A TREBALLAR AMB EL GOVERN DE LA GENERALITAT I LES ADMINISTRACIONS LOCALS PER REACTIVAR L’ECONOMIA DEL BAIX PENEDÈS

El candidat vendrellenc, que segons les enquestes pot ser l'únic diputat del Baix Penedès, ha lamentat que siguem la comarca amb més atur de Catalunya i ha afirmat que cal trobar solucions al problema. Segons Domingo, les alternatives són el Logis Penedès i el turisme de qualitat.


Davant de més de 100 persones dels sectors econòmics vendrellencs, el candidat del Baix Penedès de CiU a les eleccions del Parlament va afirmar que cal trobar solucions a la situació d’atur i crisi que viu el Baix Penedès. Jaume Domingo ha assegurat que “aquest és el meu principal compromís amb el Vendrell i la comarca. Vull ser la corretja de transmissió del que passa al territori amb el govern de la Generalitat per tal de trobar solucions i respostes al nostre principal problema”.

Domingo, que segons les enquestes serà l’únic diputat de la comarca, ha lamentat que el Baix Penedès sigui la comarca amb més atur de Catalunya i s’ha compromès a “treballar amb el govern de la Generalitat i amb les administracions locals per reactivar l’economia i prendre mesures per crear ocupació”.

El candidat també ha explicat que la majoria de l’atur comarcal prové de la construcció i que cal trobar alternatives a aquests sector perquè no tornarà a tenir la força que ha tingut fins ara. En aquest sentit ha fet una clara aposta pel Logis Penedès, “si es fa ben fent i amb un ampli consens al territori el Logis Penedès ha de servir per donar sortida laboral a una part dels treballadors de la construcció que han perdut els llocs de treball” i ha reclamat al govern de l’estat que impulsi el corredor del Mediterrani d’una vegada.

El turisme també, segons Domingo, és una bona eina per crear ocupació “si som capaços de superar l’estacionalitat que ara té”. Impulsar aquests dos eixos econòmics són, segons ell, dues línies clares a treballar en el futur i s’ha compromès a treballar perquè “el Baix Penedès i el Vendrell han de superar la greu situació de crisi econòmica que patim.”

Pel candidat vendrellenc “cal impulsar el turisme de qualitat aprofitant que podem utilitzar la marca Penedès i la marca Costa Daurada i sumar-nos a les dues de tal manera que ens ajudis a impulsar aquests sector a la comarca.”


<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Residus (3) · Imatges (2) · Informació (21) · Sobirania (2) · Discurs (3) ·  (1) · Convivència (8) · Consell Comarcal (2) · Esports (9) · Gossos (1) · Parlament de Catalunya (8) · Opinió (19) · Medi Ambient (5) · Vídeos (2) · Política (3)