ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Jaume Domingo: “costa d’entendre que Tarragona, Reus i Altafulla tinguin autopista gratuïta i al Vendrell haguem de pagar”

El regidor demana que els sectors econòmics i socials del Camp de Tarragona i del Penedès ajudin a fer pressió per posar fi a aquesta injustícia.


El regidor vendrellenc, Jaume Domingo, creu que no té cap sentit que els ciutadans del Vendrell i del Baix Penedès hagin de pagar per fer servir l’AP7, quan per als de Tarragona, Reus i Altafulla és gratuïta i tenen la variant feta.

Domingo també ha recordat que sembla que no es tingui en compte que, tant el Vendrell com la comarca, han patit les conseqüències del pas de moltes infraestructures com autopistes, AVE o gasoductes.

Per aquest motiu, Jaume Domingo ha demanat que “els sectors econòmics i socials del Camp de Tarragona i del Penedès ajudin a fer pressió per posar fir a aquesta injustícia”, ja que, segons el regidor convergent, “l’índex d’atur i la situació econòmica precària de moltes famílies està molt per sobre de la mitjana de Catalunya, i mesures com aquesta ajuden a poder tirar endavant”.

“A vegades es diu que la nostra comarca és terra de ningú. Jo no m’ho crec, però, aquesta sensació va arrelant a la ciutadania. Cal que tant el Camp de Tarragona com el Penedès, reconeguin la importància de la nostra comarca”, ha manifestat Jaume Domingo.


<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Imatges (2) · Esports (9) · Política (3) · Discurs (3) · Convivència (8) · Gossos (1) · Consell Comarcal (2) · Opinió (19) · Residus (3) · Sobirania (2) · Parlament de Catalunya (8) · Vídeos (2) · Medi Ambient (5) ·  (1) · Informació (21)