ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Jaume Domingo: “si el Logis es fa bé, en un futur pot ser una oportunitat per superar el greu atur que pateix el Vendrell i la comarca, tot i que no és una solució definitiva ni immediata”

El Parlament aprova impulsar la construcció del LOGIS del Penedès "en consens amb el territori", gracies a una esmena de CIU.


La comissió de Territori del Parlament de Catalunya ha aprovat impulsar la construcció del centre logístic del Baix Penedès d’acord amb el projecte existent “i el Pla Director Urbanístic que s’està tramitant, en consens amb el territori”, gràcies a una esmena introduïda per CiU.

Per Jaume Domingo, ex-diputat i regidor de l’ajuntament del Vendrell, l’aprovació del Parlament, amb les esmenes introduïdes per CiU, “reforcem els compromisos que sempre hem defensat en la implantació del Logis al Baix Penedès, amb consens amb el territori”.

Per Domingo, la conselleria de Territori i Sostenibilitat està actuant de forma realista i clara en l’impuls i la creació del Logis “i el que pretén és dinamitzar l’economia a la comarca aprofitant el potencial de Catalunya com a porta d’entrada del sud d’Europa per a les mercaderies a través del corredor del Mediterrani”.

La proposta, esmenada per CiU, també recull demanar a l’Estat que el projecte del tercer fil del corredor del Mediterrani de Tarragona a Castellbisbal contempli la connexió ferroviària necessària per al Logis i la connexió amb l’autopista

Per aquest motiu, CiU va introduir una altra esmena, que també va ser aprovada, en el sentit de demanar al Govern de l’Estat que el projecte del tercer fil del corredor del Mediterrani de Tarragona a Castellbisbal prevegi la connexió ferroviària necessària per al Logis i la connexió amb l’autopista.

Domingo també ha afirmat que la tramitació prevista pel govern de la Generalitat preveu el corresponent procés de participació ciutadana. “Cal seguir garantint el màxim respecte cap el territori i que també s’ha de tenir en compte que les inversions públiques s’han d’adaptar a la demanda real del moment i a les previsions”, ha afegit.
Jaume Domingo és conscient que el Logis, en un futur, “pot ser una oportunitat per ajudar a superar el greu atur que pateix el Vendrell i la comarca, tot i que no és una solució ni definitiva ni immediata”.

En aquest sentit ha demanat a les forces polítiques que no estan d’acord amb el Logis que aportin propostes per millorar l’ocupació al Vendrell i al Baix Penedès.<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Convivència (8) · Sobirania (2) · Política (3) · Consell Comarcal (2) ·  (1) · Residus (3) · Gossos (1) · Medi Ambient (5) · Opinió (19) · Vídeos (2) · Parlament de Catalunya (8) · Informació (21) · Esports (9) · Imatges (2) · Discurs (3)