ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Intervencions al Parlament de Catalunya

Aquí podeu consultar la meva compareixença com a president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya a la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament de Catalunya.


Aquest passat 3 de desembre la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament de Catalunya debatia sobre el Projecte de llei de modificació de la Llei 3/2008, del 23 d'abril, de l'exercici de les professions de l'esport. Allà vaig poder exposar la postura de la Unió de Consells Esportius de Catalunya sobre la situació d’aquestes professions pel que fa a l’esport en edat escolar. A continuació podeu consultar les meves intervencions.

Podeu consultar totes les intervencions de la comissió aquí.

<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Política (3) · Opinió (19) · Discurs (3) · Residus (3) · Convivència (8) · Imatges (2) · Consell Comarcal (2) ·  (1) · Sobirania (2) · Informació (21) · Vídeos (2) · Medi Ambient (5) · Parlament de Catalunya (8) · Gossos (1) · Esports (9)