ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Millores a la xarxa d’abastament d’aigua al carrer Francisco Goya de Coma-ruga

Aigües de tomoví està realitzant les obres que milloraran el servei d'abastament d'aigua potable a la zona


Aigües de tomoví, empresa mixta municipal que gestiona el servei d’abastament i sanejament d’aigua del Vendrell, ja ha començat els treballs de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable del carrer Francisco de Goya, a Coma-ruga.

“D’aquesta manera -explica el regidor de Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament del Vendrell i president d’aigües de tomoví, Jaume Domingo- continuem amb el pla de millora de la xarxa d’aigua potable als barris marítims per garantir la qualitat del servei d’abastament d’aigua a la zona”.

Les obres consisteixen en la renovació total del tub de fibrociment per noves canonades. A més, es col·loquen dos tubs de polietilè d’alta densitat, un per cada costat del carrer, i la xarxa es disposarà mallada, per tal de donar compliment a la normativa sanitària. També s’instal·len boques de reg i claus per sectoritzar correctament la zona i poder actuar en cas de manteniment o reparació, sense que es vegi afectat el subministrament a altres zones.

Les obres de renovació de la xarxa d’aigua acabaran en breu i tenen un cost de 13.300 euros. Amb aquests treballs, s’aconsegueix un doble objectiu: una millora considerable de la xarxa d’abastament d’aigua potable del carrer Francisco Goya i el compliment amb la normativa vigent.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament del Vendrell i aigües de tomoví continuen complint l’objectiu d’oferir un servei de qualitat a través de la modernització d’infraestructures.

<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Gossos (1) ·  (1) · Consell Comarcal (2) · Vídeos (2) · Residus (3) · Imatges (2) · Opinió (19) · Medi Ambient (5) · Parlament de Catalunya (8) · Discurs (3) · Convivència (8) · Sobirania (2) · Informació (21) · Esports (9) · Política (3)