ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Una nova etapa que s’obre


Des d’ahir formo part del Parlament de Catalunya com a diputat. I, tot i que pugui sonar a missatge recurrent, arribo al parlament amb un marcat sentit de la responsabilitat. També sento molt propera la responsabilitat per la comarca del Baix Penedès i els seus interessos o el pes del meu municipi, El Vendrell, ja que allà on vagi no deixo de ser penedesenc i vendrellenc.

És en aquest sentit que una de les primeres intencions en arribar al càrrec és poder disposar a la comarca d’una oficina parlamentària. La meva perspectiva de la política municipal i comarcal m’impulsa a buscar noves vies que permetin establir línies de connexió i diàleg que acostin els interessos dels municipis del Baix Penedès a tot el conjunt de la política catalana. A través d’aquesta oficina podré mantenir un contacte directe amb les entitats i els ciutadans per tal de poder transmetre les seves inquietuds allà on sigui necessari.

D’aquesta mateixa voluntat d’estrènyer llaços neix aquest nou web. Les noves tecnologies de la comunicació han permès crear eines que permeten l’intercanvi d’idees i opinions. Aquí podreu trobar un reflex d’alguns dels treballs més rellevants que es troben als meus àmbits d’actuació. Però no voldria entrar en un monòleg. Per aquest motiu us convido a que, a través del formulari del que disposa aquesta pàgina, us poseu en contacte directament. Em comprometo a estudiar detingudament les vostres opinions i propostes i a fer-les meves sempre que així sigui necessari.

Catalunya, el Baix Penedès o El Vendrell són un treball que hem de fer entre tots.

<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Parlament de Catalunya (8) · Vídeos (2) · Gossos (1) · Medi Ambient (5) · Discurs (3) · Política (3) · Residus (3) ·  (1) · Opinió (19) · Sobirania (2) · Informació (21) · Consell Comarcal (2) · Imatges (2) · Convivència (8) · Esports (9)