ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

El futbol més solidari, al Vendrell

El municipi acollirà la campanya "Una joguina=un somriure" a favor de Creu Roja i Cáritas organitzada per la UE Tancat amb la col·laboració de l'Ajuntament


Aquest dimarts 21 de desembre es presentava la campanya solidària “Una joguina=un somriure” destinada a la recollida de joguines per a les famílies menys afavorides que enguany organitza la UE Tancat amb la col·laboració de l’Ajuntament. Tots els regals recollits es destinaran al treball que per a la campanya de Reis desenvolupen la Creu Roja i Cáritas. El proper 2 de gener, el Camp Municipal de la UE Tancat rebrà tres partits de futbol: prebenjamins i benjamins, a partir de les 10 h, periodistes contra polítics a les 16 h i a les 17:30 s’enfrontarà una selecció sènior del Baix Penedès contra un combinat del Tancat i El Vendrell. Aquells que vulguin assistir podran fer-ho, senzillament, aportant una joguina a la iniciativa solidària.

A la roda de premsa de presentació de “Una joguina=un somriure”, el president de la UE Tancat, José Luis Teruel, destacava l’èxit que aquesta actuació va tenir l’any passat a Calafell.

Per la seva banda, el regidor d’Esport, assegurava que “actes com aquests representen l’ ànima del municipi i de l’ esport, contribuint a la creació i difusió de valors socials tals com l’ esforç o el treball en equip”.
<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Gossos (1) · Discurs (3) · Residus (3) · Medi Ambient (5) · Esports (9) · Convivència (8) · Política (3) · Parlament de Catalunya (8) · Sobirania (2) · Vídeos (2) · Imatges (2) · Informació (21) ·  (1) · Opinió (19) · Consell Comarcal (2)