ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Aigües de Tomoví inicia el Pla de Neteja i Desinfecció 2011 dels dipòsits d’aigua del Vendrell

Al llarg de l'any es realitzaran les neteges programades als dipòsits del municipi per garantir la qualitat de l'aigua distribuïda


Aigües de Tomoví, empresa mixta municipal que gestiona la xarxa d’abastament i sanejament del Vendrell, ja ha iniciat el Pla Anual de Neteja i Desinfecció dels Dipòsits d’Aigua per a aquest any 2011, inclòs en el Pla d’Autocontrol i Gestió del Subministrament. D’aquesta manera, l’empresa dóna compliment al Pla de Vigilància de Control Sanitari d’Aigua de Consum Humà de Catalunya.

La primera actuació del Pla en aquest any 2011 ha estat la neteja i desinfecció del dipòsit de distribució de Pla de Cranc, que abasteix per gravetat les zones altes de la urbanització d’Oasis, i els dipòsits d’Oasis, d’Eden Park i de Vendrell Mar.

Els treballs han consistit en el buidat del dipòsit, la neteja interior i la desinfecció amb hipoclorit sòdic. A més, s’han revisat les vàlvules, arquetes, canonades i altres elements del dipòsit, aprofitant que el dipòsit estava buit.

Durant els propers mesos, aigües de Tomoví continuarà amb la neteja programada dels dipòsits del municipi, amb l’objectiu de garantir la qualitat de l’aigua de consum humà que arriba a les aixetes de les cases dels vendrellencs i vendrellenques.

Durant l’execució d’aquests treballs de neteja les zones afectades reben aigua d’altres sectors de la xarxa per evitar alteracions en el subministrament d’aigua. En tot cas, si en algun cas els treballs afectessin al subministrament, aigües de tomoví els farà en horaris en els que la població es vegi el menys afectada possible i avisarà amb anterioritat.
<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Discurs (3) · Informació (21) · Convivència (8) · Medi Ambient (5) · Vídeos (2) · Parlament de Catalunya (8) · Opinió (19) · Imatges (2) · Sobirania (2) · Gossos (1) ·  (1) · Política (3) · Residus (3) · Esports (9) · Consell Comarcal (2)