ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

I Trobada d’Escoles Esportives de tennisEl passat diumenge al matí es va celebrar la primera trobada d’escoles esportives de tennis a les instal·lacions del Club Tennis Coma-ruga, organitzada per aquest club amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Penedès.

Hi van participar 7 nens i nenes en edat escolar. Es va fer una classe de tennis en pista durant una hora i mitja i després van poder gaudir de la pista de frontó, acompanyats sempre per un tècnic. Els nens i nenes participants van rebre un dossier preparat pel departament de docència de la FCT amb definicions d’aspectes del tennis, així com també de tecnicismes i un glossari de paraules relacionades amb el tennis per que els nens i nenes n’aprenguessin alguns aspectes importants.

Des del Club de Tennis Coma-ruga Atlètic ja han avançat que les properes trobades tindran un caràcter més competitiu i hi haurà jugadors d’altres clubs i escoles.

<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

(1) · Residus (3) · Convivència (8) · Discurs (3) · Consell Comarcal (2) · Vídeos (2) · Informació (21) · Esports (9) · Gossos (1) · Medi Ambient (5) · Sobirania (2) · Imatges (2) · Parlament de Catalunya (8) · Política (3) · Opinió (19)