ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Convivència al Vendrell: compromís de futur


En l’últim ple de l’ajuntament del Vendrell, per una ampla majoria, es va aprovar l’Ordenança de Convivència. Uns quants dies després, juntament amb l’alcalde, el conseller de Benestar de la Generalitat i la secretaria d’Estat signaven el conveni del Pla pilot, per reforçar les polítiques de convivència al Vendrell.
Tots dos actes són una mostra clara que al Vendrell s’ha fet i s’està treballant durament en temes de convivència. Aquesta feina, també cal dir-ho, es desenvolupa des d’una ample majoria del consistori. La participació del PSC, del PPC i d’ERC, conjuntament amb CiU, és una garantia de continuïtat i de compromís per a la millora de la convivència i civisme al Vendrell.
Quan em vaig fer càrrec de la Regidoria de Convivència el primer que vaig dir, es pot consultar hemeroteca, és que el Pla de Convivència aniria endavant amb el suport del PSC, i si no no hi aniria. Estava i estic totalment convençut que les principals forces polítiques han d’arribar a consensos en aquest tema i que a més cal sumar totes les altres forces del consistori. Si no ho fem així no ens en sortirem.
Entenc i comprenc les critiques. Critiques que a vegades responen a tàctica política i critiques sinceres i que m’han ajudat molt a millorar, el PPC és un bon exemple d’aquestes últimes.
Em sembla que hem encetat un camí de futur, camí que no podem deixar de seguir. El consens polític és essencial, com ho és el Consell Municipal per la Convivència amb la participació de les entitats de la Vila. El Consell és una gran eina per a escoltar la ciutadania, els seus problemes, les seves percepcions, els seus neguits. D’altra banda el Consell també ens permet als polítics poder explicar-nos, fer-ho de forma directa i això també és positiu.
Soc molt conscient de que la Regidoria de Convivència es una regidoria complicada, de discussió fàcil, on el consens ha de ser el principal objectiu de funcionament.
Vull agrair a tots els ciutadans que han participat al Consell per la Convivència, a tots els regidors que participen en tota aquesta feina. Estic plenament convençut que si som capaços de seguir així la convivència i el civisme al Vendrell tenen futur.
Davant tot això el meu compromís es més fort que mai. Gracies a tots.

<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Esports (9) · Medi Ambient (5) · Sobirania (2) · Consell Comarcal (2) · Gossos (1) · Política (3) · Residus (3) · Opinió (19) · Informació (21) · Convivència (8) · Parlament de Catalunya (8) ·  (1) · Vídeos (2) · Imatges (2) · Discurs (3)