ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

El consell esportiu, formació esportiva i culturalDissabte 30 d’abril la piscina municipal del carrer Doctor Robert del Vendrell va acollir la Fase Territorial de Natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Penedès amb la col·laboració de la Secció de Natació del Club d’Esports Vendrell.

En total hi van participar 134 nens i nenes de tota la demarcació de Tarragona, de les categories aleví (99-00), infantil (97-98) i cadet (95-96), tant masculí com femení, i el Trofeu Diputació, que comprenia les categories de prebenjamí i benjamí. Hi va haver un total de 94 nedadors per la Fase Territorial i 40 nedadors per al Trofeu Diputació. Tots els participants van rebre un diploma i els tres primers classificats de cada prova i categoria van rebre les seves medalles corresponents.

Per a més informació us podeu adreçar a les instal·lacions del Consell Esportiu del Baix Penedès, Ctra. Sant Vicenç 71-79 del Vendell o www.cebp.cat o als telèfons 626141322 o 618583256.

D'altra banda, i dins de les activitats que organitza Consell Esportiu del Baix Penedès, aquest organitzava un any més el Concurs Cultural Esportiu, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Penedès i Jove Baix Penedès, i amb el suport d’Esports Pícnic i Caixa Penedès. Divendres es va fer l’entrega de premis a la Sala Pau Casals de la Lira Vendrellenca.

Hi van assistir una cinquantena de nens i nenes i hi va haver un total de 53 premiats segons la categoria i modalitat en la que participaven. Recordem que els participants eren alumnes de 1r d’educació primària fins a 4rt d’ESO i les modalitats a concursar eren des de dibuix, mascota, còmic, redacció i fotografia.

<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Gossos (1) · Discurs (3) · Imatges (2) · Convivència (8) · Sobirania (2) · Opinió (19) · Consell Comarcal (2) · Informació (21) · Residus (3) · Esports (9) · Medi Ambient (5) · Parlament de Catalunya (8) · Política (3) · Vídeos (2) ·  (1)