ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat

Comiats


De mica en mica estic fent un tomb important a la meva vida política. Sóc Diputat al Parlament de Catalunya, he deixat de ser Conseller Comarcal, i també he deixat de ser regidor de temes que he portat durant molts anys.

Ara veig tot el que he arribat a aprendre durant aquests anys i puc afirmar que el procés, tot i que a vegades ho passes malament, ha estat molt positiu.
Una de les regidories que he deixat és la d'esports. Aquesta regidoria m'havia acompanyat al llarg de tota la meva carrera política. Per a mi ha estat, i segueix sent, tota una vocació.

Estic convençut que el Vendrell en tots aquests anys ha fet un bon camí i ha estat mèrit de totes les persones que, de manera desinteressada, ho han fet possible.
En la meva tasca de regidor he vist l'hoquei vendrellenc a l'última categoria de Catalunya i gairebé sense equips de base. He viscut la desaparició del bàsquet, els començaments de la gimnàstica, el creixement del patinatge, l'handbol vendrellenc gairebé sense equips de base...

Tot això s'ha superat. L’ hoquei ara es troba a la màxima categoria i amb una base consolidada. El Bàsquet amb una salut immillorable i amb una entitat totalment consolidada. La gimnàstica i el patinatge a primera línia. L'handbol en categoria estatal i amb una bona base.

He tingut la sort de poder viure tot això, de fer-ho amb un munt de gent que han treballat amb el cor, que han treballat de manera voluntària i desinteressada. L'esportista vendrellenc no seria res sense tots i cadascun d'ells. Us vull donar les gràcies públicament i homenatjar la vostra feina.

Segurament en el transcurs d'aquests anys hauré mantingut discrepàncies i segurament hauré fet enfadar a algú. No ha estat mai la meva intenció, per tant demano perdó a aquells que ho hagin viscut així.

Ha estat tot un honor haver pogut estar regidor d'esports amb tots vosaltres. He après molt i he enfortit la meva confiança amb tots vosaltres i l'esport vendrellenc.
Tots i cadascú de vosaltres sou les cèl·lules que fan possible que el gran cor de l'esport vendrellenc no deixi de bategar, que bategui fort i que es faci ben gran.


Senzillament dir-vos que ha estat tot un honor i que us dono les gràcies.

Ja sabeu que podeu comptar sempre amb mi.


<< Tornar
Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Opinió (19) · Parlament de Catalunya (8) · Sobirania (2) · Esports (9) · Política (3) · Convivència (8) · Vídeos (2) · Imatges (2) · Consell Comarcal (2) · Medi Ambient (5) ·  (1) · Residus (3) · Informació (21) · Discurs (3) · Gossos (1)