ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat
‹‹ Tornar

Resultat de la cerca


Els infants de sisè de primària del Vendrell se sumen al repte del reciclatge

Segons el Regidor de Gestió de Residus, Jaume Domingo, “l’objectiu del programa és que els propis infants e...ase el treball se centra en la conscienciació de la ciutadania per a la seva implicació en la millora del reciclatge.

El Vendrell vol evitar l’abocament incontrolat de poda amb la recollida porta a porta

La Regidoria de Gestió de Residus i Neteja Viària de l’Ajuntament del Vendrell posarà en marxa un nou sist...le, dificultar la tasca dels inspectors municipals. Les sancions per aquestes infraccions poden anar des dels 750 als 3.000 €.

La ciutadania del Vendrell redueix al 2013 un 12% els residus generats al municipi

L’any 2013 els vendrellencs i vendrellenques aconseguien reduir en un 12% respecte a l’any anterior els residus que gener...n incrementat fins als: Rebuig: 679 Orgànica: 108 Paper: 278 Vidre: 272 Envasos: 271 Total 1.608

Anar a la primera pàgina
1
Anar a la darrera pàgina

Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Medi Ambient (5) ·  (1) · Residus (3) · Discurs (3) · Vídeos (2) · Convivència (8) · Esports (9) · Consell Comarcal (2) · Política (3) · Gossos (1) · Imatges (2) · Sobirania (2) · Informació (21) · Opinió (19) · Parlament de Catalunya (8)