ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat
‹‹ Tornar

Resultat de la cerca


Intervenció davant l'aprovació d'una moció contra els atemptats a París

El Ple de l’ajuntament ha presentat una moció de condemna als cruels atemptats de París. Atemptats d’aquest...erroristes de París i de tot el món. Com diu el pessebre: “Pau a la terra als homes de bona voluntat”.

Discurs de l'aprovació de la moció a favor de la consulta del 9N

L’Any 1.207, es reuneix la primera assemblea de Pau i Treva, considerada la primera mostra de parlamentarisme a Europa, tal i c... com a nació. Volem votar i volem que ho faci tothom, pensi el que pensi i decideixi el que decideixi. Visca Catalunya

Discurs durant la Nit de l'esport

Us heu preguntat mai perquè hi ha persones que es posen al capdavant d’una entitat? Què les impulsa a fer-ho? Per...eina feta a: Dioni Paino, Lluís Duran i Sílvia Duran Paino. Moltes gràcies a tots tres i un fort aplaudiment.

Anar a la primera pàgina
1
Anar a la darrera pàgina

Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Discurs (3) · Consell Comarcal (2) · Gossos (1) · Informació (21) ·  (1) · Residus (3) · Opinió (19) · Medi Ambient (5) · Sobirania (2) · Imatges (2) · Política (3) · Convivència (8) · Vídeos (2) · Esports (9) · Parlament de Catalunya (8)