ACEPTAR
Aquesta web només utilitzarà cookies analítiques si vostè accepta expressament la seva instal · lació al seu navegador. Obtingui més informació a la nostra Política de Cookies
jaumedomingo.cat
‹‹ Tornar

Resultat de la cerca


Intervencions a la Comissió d'Interior

Aquí podeu seguir les meves intervencions durant el debat de la proposta de resolució sobre la destinació de la ... on Vimeo. Podeu seguir el total del debat respecte a aquest punt AQUÍ i el conjunt de la comissió AQUÍ

A 120.000 euros de dèficit per minut

Aquesta setmana al Ple del Parlament la consellera d’Ensenyament i el conseller de Sanitat han estat rotunds i contundents pel ...ra cal tractar la ciutadania com a ciutadans responsables, que ho són. Vaja, ara cal, fer el contrari del que fa el tripartit.

Intervencions a la Comissió de Territori i Sostenibilitat

La Comissió de Territori i Sostenibilitat tractava sobre l'increment de la freqüència de pas dels trens de rodalie...ó al respecte Intervenció a la Comissió de Territori i Sostenibilitat 02 from Jaume Domingo on Vimeo.

Instants d'emoció i felicitat

 Avui dimecres, a l‘arribar al Parlament, com faig cada setmana, tenia previst fer aquest escrit de la finestra al Parlame...te l’esperança i plore la poca fe”. Amb gent com la d’avui, guanyarem el temps per fer un gran país.

Tàctica, tàctica i tàctica política

El govern porta només 50 dies i el PSC ja ha començat a elaborar la tàctica electoral de cara a les municipals. ...la Generalitat. La mateixa que faran servir als ajuntaments. Ens els podem creure? Les seves pròpies dades demostren que no.

Les responsabilitats del tripartit

Faig la finestra d’aquesta setmana un cop he assistit a la primera sessió de control del govern de la Generalitat. &Eacu...ular els serveis i donar verdadera prioritat als més essencials, i ens hem de posar d’acord en definir quins són.

L’economia, primera carpeta de treball

És un fet innegable que bona part del canvi registrat a les passades eleccions al Parlament de Catalunya, ha vingut donat per ...una qüestió d’equilibri, sinó per una necessitat que, dia rere dia, s’ha anat fent més evident.

Anar a la primera pàgina
12
Anar a la pàgina següent Anar a la darrera pàgina

Contacta
President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

President del Consell Esportiu del Baix Penedès

Director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Etiquetes

Sobirania (2) ·  (1) · Parlament de Catalunya (8) · Vídeos (2) · Discurs (3) · Gossos (1) · Medi Ambient (5) · Consell Comarcal (2) · Imatges (2) · Esports (9) · Política (3) · Opinió (19) · Residus (3) · Convivència (8) · Informació (21)